Easy-Rent Adventure Sweden AB

Norrbottens län

Information

Easy-Rent Adventure Sweden AB är ett bolag som finns i Piteå. I Easy-Rent Adventure Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordin, Hans Niclas som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Anna Anita som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjödin, Ann Eva Caroline som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Patrik Kent som är född 1981 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Easy-Rent Adventure Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Easy-Rent Adventure Sweden AB på telefon 0911-234070.

Bolaget ska bedriva uthyrning av arbetskraft samt därmed förenlig verksamhet, bedriva entreprenadverksamhet inom branscherna administration, lokalvård och fastighetsskötsel samt därmed förenlig verksamhet och bedriva handel med rengörningsprodukter, produkter för personlig hygien, husgeråd, kosttillskott och övriga hushållsprodukter samt därmed förenlig verksamhet, bedriva turistverksamhet med incentivearrangemang och tillhandahållande av kost och logi samt därtill hörande verksamhet.

Idag är Easy-Rent Adventure Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Easy-Rent Adventure Sweden AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Easy-Rent Adventure Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Easy-Rent Adventure Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Easy-Rent Adventure Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Anna Anita -Nordin, Hans Niclas -Sjödin, Ann Eva Caroline

Easy-Rent Adventure Sweden AB har 556699-9800 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.