Lärkträmiljö AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva bearbetning och handel med träråvaror samt idka dämed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lärkträmiljö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Lärkträmiljö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2006-02-09 så skapades Lärkträmiljö AB och bolaget är har F-skattsedel Lärkträmiljö AB har haft det sedan 2006-08-04.

Lärkträmiljö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-04

556698-2277 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Lärkträmiljö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Lärkträmiljö AB så går det att nå dem via telefon på 0924-31058 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lärkträmiljö AB är Hermansson, Ulf Staffan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerström, Reinhold Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Åkerström, Ingrid Maria som är född 1940 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .