Fraktbolaget i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Fraktbolaget i Piteå AB är en verksamhet som finns i Piteå. I Fraktbolaget i Piteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundkvist, Sten Börje som är född 1951 och har titeln VD, Sundkvist, Sten Börje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Bo Anders som är född 1969 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Forsbäck, Christine Helen som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fraktbolaget i Piteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fraktbolaget i Piteå AB på telefon 0920-18020.

Bolaget ska transportförmedla, utföra internationella transporter, spedition, konsulting logistik, äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper, förvärva och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fraktbolaget i Piteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fraktbolaget i Piteå AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fraktbolaget i Piteå AB innehar ej F-skattsedel och Fraktbolaget i Piteå AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fraktbolaget i Piteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fraktbolaget i Piteå AB har 556690-8629 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.