Varg Magic AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Varg Magic AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Varg Magic AB är ett av dem. Statusen för Varg Magic AB är att Bolaget är aktivt.

Varg Magic AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-09. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Varg Magic AB ska trivas.

Varg Magic AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva underhållning, sceniska produktioner och mässverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Varg Magic AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är Varg Magic AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Varg Magic AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9704453.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Varg Magic AB är Fabricius, Sven Peter som är född 1964 och har titeln VD, Fabricius, Sven Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fabricius, Eva Henriette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Thingvall, Claus Gillis som är född 1969 och har titeln Revisor, Lundström, Lars Roland som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Varg Magic AB har 556689-9364 som sitt organisationsnummer.