Småstaden Mode AB

Norrbottens län

Information

Småstaden Mode AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Småstaden Mode AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Småstaden Mode AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Småstaden Mode AB har haft sedan 2005-11-10. Småstaden Mode AB har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Småstaden Mode AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Småstaden, 941 32, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-91575.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Småstaden Mode AB Privat, ej börsnoterat.

Småstaden Mode AB har idag 556686-2271 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Småstaden Mode AB

Bolaget skall bedriva detaljhandel med kläder och tillbehör, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Småstaden Mode AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosengren, Judit Eva Gunnevi som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Linda Jessika Therese som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .