Anna Finnsson Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Anna Finnsson Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Anna Finnsson Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anna Finnsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Anna Finnsson Aktiebolag har haft sedan 2005-12-23. Anna Finnsson Aktiebolag har funnits sedan och 2005-12-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Anna Finnsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Jakobs v. 4, 941 64, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-17740.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Anna Finnsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anna Finnsson Aktiebolag har idag 556684-9369 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Anna Finnsson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva redovisnigstjänster. Tävlingsverksameht-, uppfödning- och försäljning av hästar. Konstnärlig verksamhet. Handel med värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Anna Finnsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Finnsson, Anna Christina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Finnsson, Hans Billie Oscar som är född 1981 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .