E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära)

Norrbottens län

Information

E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) har haft sedan 2005-09-22. E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) så kan ni göra det genom att skicka er post till Jävrev. 200, 944 94, Jävrebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-230070.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat.

E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) har idag 556683-9873 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellström, Erland Per-Åke -Olsen, Johanna Maria är den som för stunden ansvarar för E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära)

Bolaget skall bedriva bensinstation, handel med livsmedel, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I E-FYREN Aktiebolag (Ica Nära) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsen, Johanna Maria som är född 1974 och har titeln VD, Olsen, Johanna Maria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Erland Per-Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellström, Per Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Per Samuel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .