Partnerutveckling Nordenbygg AB

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Partnerutveckling Nordenbygg AB. Det finns flera företag som liknar Partnerutveckling Nordenbygg AB i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Partnerutveckling Nordenbygg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2005-07-13 så har Partnerutveckling Nordenbygg AB varit registrerat och sedan 2007-09-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Partnerutveckling Nordenbygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Partnerutveckling Nordenbygg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kopplingsv. 10 C, 961 38, Boden. Vi ni istället prata med Partnerutveckling Nordenbygg AB så kan ni göra det på 070-6103007.

Bolaget ska bedriva byggnadsrörelse, handel med tomter och fastigheter samt konsultverksamhet inom handel samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Alvaer, Steinar som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Alvaer, Steinar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wennberg, Trond Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hartvig, Jan Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Helgesen, Tom som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnsen, Dan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESGranberg, Klemens Gustaf som är född 1957 och har titeln Delgivningsbar person, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision AB som är född och har titeln RevisorLR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Alvaer, Steinar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Partnerutveckling Nordenbygg AB har 556683-7489 som sitt organisationsnummer.