Jonas Nyman i Piteå AB

Norrbottens län

Information

556682-4891 är organisationsnummer för företaget Jonas Nyman i Piteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Nyman i Piteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Jonas Nyman i Piteå AB finns i.

Jonas Nyman i Piteå AB har varit registrerat sedan 2005-06-28 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Nyman i Piteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-20.

Jonas Nyman i Piteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jonas Nyman i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jonas Nyman i Piteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-18890 eller genom brev på följande adress:
Hamnplan 9, 941 61, Piteå

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av videofilmer, försäljning av kioskvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Nyman i Piteå AB och det är Nyman, Jonas Micael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist Nyman, Mari Therese som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor,