G Carlson Company Invest AB

Norrbottens län

Information

G Carlson Company Invest AB är ett bolag som finns i Piteå. I G Carlson Company Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlson, Sven Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Burman, Bengt Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G Carlson Company Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå G Carlson Company Invest AB på telefon 0911-14600.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, konsultationer inom utbildnings- och mediatjänster och därmed förenlig verksamhet.

Idag är G Carlson Company Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

G Carlson Company Invest AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

G Carlson Company Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-23 och G Carlson Company Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G Carlson Company Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

G Carlson Company Invest AB har 556680-3820 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.