Reklam City Sverige AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Reklam City Sverige AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Reklam City Sverige AB är ett av dem. Statusen för Reklam City Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Reklam City Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-09. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Reklam City Sverige AB ska trivas.

Reklam City Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva montage, tillverkning och uthyrning av skyltar och skyltmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Reklam City Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21.

Idag är Reklam City Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Reklam City Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-91160.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Reklam City Sverige AB är Eriksson, Jan-Erik Mikael som är född 1957 och har titeln VD, Eriksson, Jan-Erik Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rut Birgitta Ebbesdotter som är född 1955 och har titeln Suppleant, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Reklam City Sverige AB har 556677-6166 som sitt organisationsnummer.