Nordic Welding Company Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Nordic Welding Company Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Nordic Welding Company Aktiebolag i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2005-01-19 så har Nordic Welding Company Aktiebolag varit registrerat. Idag är Nordic Welding Company Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Nordic Welding Company Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nordic Welding Company Aktiebolag så kan ni göra det på 0911-60664.

Bolaget skall bedriva försäljning av svetsmaskiner, svetsmaterial, industriförnödenheter och utbildning och tekniska konsultationer inom svetsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Sven Krister som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granberg, Per Henry som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kerstin Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Nordic Welding Company Aktiebolag har 556674-9395 som sitt organisationsnummer.