Fahlmans Husbutik AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fahlmans Husbutik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Fahlmans Husbutik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2004-12-10 så skapades Fahlmans Husbutik AB och bolaget är har F-skattsedel Fahlmans Husbutik AB har haft det sedan 2007-01-18.

Fahlmans Husbutik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-18

556672-1733 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Fahlmans Husbutik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Fahlmans Husbutik AB så går det att nå dem via telefon på 0911-16000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fahlmans Husbutik AB är Fahlman, Ulf Arne Rikard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Per Gustav som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .