Vendolocus Development AB

Norrbottens län

Information

Vendolocus Development AB är ett bolag som finns i Piteå. I Vendolocus Development AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenlund, Peter som är född 1965 och har titeln VD, Stenlund, Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Jan Roger Johan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rosberg, Stefan John Paul som är född 1968 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vendolocus Development AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vendolocus Development AB på telefon 08-6430215.

Bolaget skall bedriva tjänster, affärsutveckling och utveckla produkter inom indikering, larm och mätning, äga och förvalta boalg och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vendolocus Development AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vendolocus Development AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vendolocus Development AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-15 och Vendolocus Development AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vendolocus Development AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vendolocus Development AB har 556672-1287 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.