Darub Radiotidningar AB

Norrbottens län

Information

Darub Radiotidningar AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Darub Radiotidningar AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Darub Radiotidningar AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-03.

Darub Radiotidningar AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-12-04. Men sedan 2005-02-03 så har Darub Radiotidningar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Acusticum 3, 941 28, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Darub Radiotidningar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-93035.

Piteå arbetar för att företag som Darub Radiotidningar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Darub Radiotidningar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva uthyrning och service av radiotidningsutrustning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Darub Radiotidningar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Darub Radiotidningar AB och det är följande personer, Burman, Hans Olov Oskar som är född 1979 och har titeln VD, Burman, Hans Olov Oskar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Burman, Bengt Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Anna Agneta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Darub Radiotidningar AB är 556671-7285.