Långträsk Livs AB

Norrbottens län

Information

Långträsk Livs AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Långträsk Livs AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Långträsk Livs AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-01-13.

Långträsk Livs AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-10-26. Men sedan 2005-01-13 så har Långträsk Livs AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Basv. 2, 942 05, Långträsk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Långträsk Livs AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-220150.

Piteå arbetar för att företag som Långträsk Livs AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Långträsk Livs AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolagets verksamhet är handel med dagligvaror, förmedling av vin & spr it, apoteksvaror, svenska spel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Långträsk Livs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindström, Werner Sven Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Långträsk Livs AB och det är följande personer, Lindström, Werner Sven Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Maj Hally som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Barbro Sirene som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikman, Gunvor Maria som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Långträsk Livs AB är 556669-2363.