Piteå Bokbinderi AB

Norrbottens län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bokbinderiverksamhet mot den grafiska branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Piteå Bokbinderi AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Piteå Bokbinderi AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2004-10-15 så skapades Piteå Bokbinderi AB och verksamheten är har F-skattsedel Piteå Bokbinderi AB har haft det sedan 2004-11-18.

Piteå Bokbinderi AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-18

556668-5391 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Piteå Bokbinderi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Piteå Bokbinderi AB så går det att nå dem via telefon på 0911-78553 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Piteå Bokbinderi AB är Sandström, Folke Lars-Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Nils Erling som är född 1933 och har titeln Suppleant, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .