Storfors AIK Utveckling AB

Norrbottens län

Information

Storfors AIK Utveckling AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Storfors AIK Utveckling AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Storfors AIK Utveckling AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-05-26.

Storfors AIK Utveckling AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-09-28. Men sedan 2005-05-26 så har Storfors AIK Utveckling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Idrottsv. 2, 944 72, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Storfors AIK Utveckling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-34166.

Piteå arbetar för att företag som Storfors AIK Utveckling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Storfors AIK Utveckling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av konstgräsarena, verksamhet inom turism samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Storfors AIK Utveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Storfors AIK Utveckling AB och det är följande personer, Eriksson, Kent Ronny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grahn, Jörgen Åke Eugen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Kjell Bruno som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Ove som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Raudasvirta, Matti Esa som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryggman, Bengt Ove som är född 1964 och har titeln Suppleant.Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Storfors AIK Utveckling AB är 556667-1714.