BLG-Programmet AB

Norrbottens län

Information

556666-2564 är organisationsnummer för företaget BLG-Programmet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BLG-Programmet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som BLG-Programmet AB finns i.

BLG-Programmet AB har varit registrerat sedan 2004-09-14 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för BLG-Programmet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

BLG-Programmet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BLG-Programmet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Marell Molander, Agneta Kristina -Rudberg, Jonas Bertil

Vill ni komma i kontakt med BLG-Programmet AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4404056 eller genom brev på följande adress:

Bolaget verksamhet skall vara att med redovisningsskyldighet förvalta anslagsmedel från stat och näringsliv i ett nationellt forsknings- och utvecklingsprojekt avseende s.k. svartlutsförgasning, en teknik avsedd för återvinning av kemikalier och energi ur förbrukade koklutar inom pappers- och massaindustrin, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BLG-Programmet AB och det är Marell Molander, Agneta Kristina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmgren, Rolf Allan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Ulla Stigsdotter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudberg, Jonas Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Ulf Göran som är född 1945 och har titeln Suppleant, Htun, Myat Thoung som är född 1942 och har titeln SuppleantHöglund, Ulf Erik Bertil som är född 1953 och har titeln Suppleant, Landälv, Ingvar John Gustav som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorBergdal, Fritz Sverker som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor