MIKOMAS AB

Norrbottens län

Information

MIKOMAS AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som MIKOMAS AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MIKOMAS AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-08-09.

MIKOMAS AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-07-13. Men sedan 2004-08-09 så har MIKOMAS AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Höjdv. 24, 944 72, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MIKOMAS AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-34562.

Piteå arbetar för att företag som MIKOMAS AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MIKOMAS AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva bensinstation, kioskverksamhet, försäljning av livsmedel och biltillbehör, uthyrning av fordon, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MIKOMAS AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MIKOMAS AB och det är följande personer, Sandberg, Erling Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Ulf Lorentz Ragnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Holmgren, Leif Magnus som är född 1969 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MIKOMAS AB är 556664-0248.