Storfors Varv & Marina AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva varvsrörelse, uthyrning av vinterförvaringslokaler och kajplatser för båtar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Storfors Varv & Marina AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Storfors Varv & Marina AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2004-06-14 så skapades Storfors Varv & Marina AB och bolaget är har F-skattsedel Storfors Varv & Marina AB har haft det sedan 2004-09-23.

Storfors Varv & Marina AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-23

556663-2492 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Storfors Varv & Marina AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Storfors Varv & Marina AB så går det att nå dem via telefon på 0911-31270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Storfors Varv & Marina AB är Lindén, Nils Ulf Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Nils Christian Douglas som är född 1985 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .