Bergmans Mekteknik AB

Norrbottens län

Information

Bergmans Mekteknik AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Bergmans Mekteknik AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bergmans Mekteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bergmans Mekteknik AB har haft sedan 2005-03-10. Bergmans Mekteknik AB har funnits sedan och 2005-03-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bergmans Mekteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Humlev. 2, 941 42, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5437018.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bergmans Mekteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Bergmans Mekteknik AB har idag 556660-9698 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bergmans Mekteknik AB

Bolaget ska bedriva reparationer och ombyggnationer av mekanisk utrustning,försäljning av mekanisk utrustning och tillbehör,äga och förvalta fastigheter,övrig fast egendom och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Bergmans Mekteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergman, Karl Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Ingrid Eva-Britt som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boström, Jan Johan som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .