Mekonomen Piteå AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Mekonomen Piteå AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Mekonomen Piteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Mekonomen Piteå AB är momsregistrerat sedan2005-09-08 och har organisationsnummer 556659-8966.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0911-230900 alternativt besöka eller skicka post till Mekonomen Piteå AB på följande adress Fläktg. 7, 941 47, Piteå.

Mekonomen Piteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-08-01.

I Mekonomen Piteå AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av bilreservdelar och biltillbehör samt därmed förenlig verksamhet.