Lillpite Rör AB

Norrbottens län

Information

Lillpite Rör AB är ett bolag som finns i Piteå. I Lillpite Rör AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallstål, Per Helge Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundström, Clas Vilhelm som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Karin Erika som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wallstål, Maud Annelie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantRevisionären AB som är född och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lillpite Rör AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lillpite Rör AB på telefon 0911-12290.

Bolaget skall bedriva rörledningsinstallationer, VVS-service och försäljning av VVS-produkter samt gräv och schaktarbeten.

Idag är Lillpite Rör AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lillpite Rör AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lillpite Rör AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Lillpite Rör AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lillpite Rör AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lillpite Rör AB har 556659-1128 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.