Assist Security Nordic AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva inköp, försäljning och installation av tele-, antenn-, kabel-TV-övervaknings-och larmanläggningar samt anläggningar för innomhusklimat samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Assist Security Nordic AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Assist Security Nordic AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2004-03-29 så skapades Assist Security Nordic AB och företaget är har F-skattsedel Assist Security Nordic AB har haft det sedan 2004-08-09.

Assist Security Nordic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556658-6144 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är Assist Security Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Assist Security Nordic AB så går det att nå dem via telefon på 0911-211450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Assist Security Nordic AB är Johansson, Bengt Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dernbrant, Ulf Jörgen Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tapper Tullborg, Lili-Ann som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .