Jon Oskar Restaurang AB

Norrbottens län

Information

Jon Oskar Restaurang AB är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Jon Oskar Restaurang AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jon Oskar Restaurang AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-06-17.

Jon Oskar Restaurang AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-03-09. Men sedan 2004-06-17 så har Jon Oskar Restaurang AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bryggarg. 14, 941 63, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jon Oskar Restaurang AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3883920.

Piteå arbetar för att verksamheter som Jon Oskar Restaurang AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jon Oskar Restaurang AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, kurser i matlagning, import och grossistförsäljning av viner och matvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även publicera böcker samt försäljning av böcker och konst.

Firmatecknare för Jon Oskar Restaurang AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jon Oskar Restaurang AB och det är följande personer, Arnason, Jon Oskar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmkvist Arnason, Sara Christina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Ulf Stefan som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jon Oskar Restaurang AB är 556657-3621.