Advokatfirman Latium Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Advokatfirman Latium Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Advokatfirman Latium Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grönberg, Lars som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Finnsson, Hans Ivar Krister som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Latium Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Latium Aktiebolag på telefon 0911-18720.

Bolaget ska bedriva advokatrörelse.

Idag är Advokatfirman Latium Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Latium Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Latium Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-08 och Advokatfirman Latium Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Latium Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Latium Aktiebolag har 556653-0829 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.