Sunes Gatukök AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Sunes Gatukök AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Sunes Gatukök AB är ett av dem. Statusen för Sunes Gatukök AB är att Bolaget är aktivt.

Sunes Gatukök AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-19. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sunes Gatukök AB ska trivas.

Sunes Gatukök AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gatukök med försäljning huvudsakligen av livsmedel och färdiglagad mat samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sunes Gatukök AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22.

Idag är Sunes Gatukök AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Sunes Gatukök AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-12083.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sunes Gatukök AB är Andersen, Gunilla Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Karl Tomas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lundström, Olov Jan-Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Bureå Revision & Ekonomitjänst AB som är född och har titeln Revisor, .

Sunes Gatukök AB har 556653-0415 som sitt organisationsnummer.