Tandläkare Torbjörn Olovsson AB

Norrbottens län

Information

Tandläkare Torbjörn Olovsson AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Tandläkare Torbjörn Olovsson AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandläkare Torbjörn Olovsson AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tandläkare Torbjörn Olovsson AB har haft sedan 2004-04-01. Tandläkare Torbjörn Olovsson AB har funnits sedan och 2004-04-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tandläkare Torbjörn Olovsson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Munksundsv. 34, 941 53, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-37002.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tandläkare Torbjörn Olovsson AB Privat, ej börsnoterat.

Tandläkare Torbjörn Olovsson AB har idag 556652-8013 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tandläkare Torbjörn Olovsson AB

Bolaget skall bedriva tandvård och försäljning av hygien- artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Tandläkare Torbjörn Olovsson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olovsson, Torbjörn Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olovsson, Eva Sofia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .