Robert Eriksson Entreprenad AB

Norrbottens län

Information

Robert Eriksson Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Robert Eriksson Entreprenad AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Robert Eriksson Entreprenad AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2003-12-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sikforsv. 57, 942 94, Sikfors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Robert Eriksson Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-71071.

Piteå arbetar för att företag som Robert Eriksson Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Robert Eriksson Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av personal inom maskinentreprenadområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Robert Eriksson Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Robert Eriksson Entreprenad AB och det är följande personer, Eriksson, Jan Robert som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Vinroth, Annika Viktoria som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Robert Eriksson Entreprenad AB är 556652-5811.