Danielssons Camp4you Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Danielssons Camp4you Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Danielssons Camp4you Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Danielssons Camp4you Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Danielssons Camp4you Aktiebolag har haft sedan 2004-02-12. Danielssons Camp4you Aktiebolag har funnits sedan och 2004-02-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Danielssons Camp4you Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Voltg. 9, 941 47, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5173237.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Danielssons Camp4you Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Danielssons Camp4you Aktiebolag har idag 556652-3170 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Danielsson, Hans Jörgen -Danielsson, Hans Michael är den som för stunden ansvarar för Danielssons Camp4you Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning, service och reparationer av husvagnar, husbilar, husvagns- och husbilstillbehör samt andra fritidsprodukter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Danielssons Camp4you Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Hans Michael som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Hans Jörgen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Ulla Viveka som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor, .