Origon Utveckling AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och innovationsverksamhet inom mekanisk industri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Origon Utveckling AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Origon Utveckling AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2003-12-02 så skapades Origon Utveckling AB och verksamheten är har F-skattsedel Origon Utveckling AB har haft det sedan 2004-02-05.

Origon Utveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-05

556652-2354 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Origon Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Origon Utveckling AB så går det att nå dem via telefon på 070-2102572 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Origon Utveckling AB är Brunnström, Kurt Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunström, Curt Inge som är född 1939 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .