Promectum Sweden AB

Norrbottens län

Information

Promectum Sweden AB är ett bolag som finns i Piteå. I Promectum Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Turén, Jan Staffan Teodor som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Turén, Gun-Mari Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Promectum Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Promectum Sweden AB på telefon 0911-211514.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, brand-, utbildning och säkerhetsteknisk konsultation, uppdrag inom bevakning, försäljning av utrustning och tillbehör inom ovanstående områden, personaluthyrning, äga och förvalta övrig fast egendom och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Promectum Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Promectum Sweden AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Promectum Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-08 och Promectum Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Promectum Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Promectum Sweden AB har 556649-5635 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.