DARUB AB

Norrbottens län

Information

DARUB AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där DARUB AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. DARUB AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket DARUB AB har haft sedan 2003-11-06. DARUB AB har funnits sedan och 2004-01-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till DARUB AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Acusticum 3, 941 28, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-93035.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är DARUB AB Privat, ej börsnoterat.

DARUB AB har idag 556648-0025 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för DARUB AB

Bolaget skall bedriva uthyrning och service av studioutrustning och närradiosändare, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I DARUB AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Burman, Bengt Åke som är född 1948 och har titeln VD, Burman, Bengt Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Marta-Lena Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .