Promark AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Promark AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Promark AB är ett av dem. Statusen för Promark AB är att Bolaget är aktivt.

Promark AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-26. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Promark AB ska trivas.

Promark AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva solarieverksamhet och försäljning av kioskvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Promark AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04.

Idag är Promark AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Promark AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5409288.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Promark AB är Prohaska, Eva Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Prohaska, Leopold Ernst som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisor, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor.

Promark AB har 556645-5589 som sitt organisationsnummer.