Alf Häggström Försäkringskonsult AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Alf Häggström Försäkringskonsult AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Alf Häggström Försäkringskonsult AB är ett av dem. Statusen för Alf Häggström Försäkringskonsult AB är att Bolaget är aktivt.

Alf Häggström Försäkringskonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-05-06. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Alf Häggström Försäkringskonsult AB ska trivas.

Alf Häggström Försäkringskonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäkringsmäklarverksamhet som består av att bedriva förmedling och beståndsvård av försäkring och därmed sammanhängande rådgivning, utbildning i försäkringsfrågor, handel med värdepapper, handel med fast egendom, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alf Häggström Försäkringskonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är Alf Häggström Försäkringskonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Alf Häggström Försäkringskonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6272212.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Alf Häggström Försäkringskonsult AB är Häggström, Alf Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggström, Kerstin Margaretha som är född 1961 och har titeln Suppleant, Uddström, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Alf Häggström Försäkringskonsult AB har 556644-1845 som sitt organisationsnummer.