FOBI Partner Aktiebolag

Norrbottens län

Information

FOBI Partner Aktiebolag är en verksamhet som finns i Piteå. I FOBI Partner Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ögren, Leif Tage som är född 1955 och har titeln VD, Ögren, Leif Tage som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ögren, Helena Jeanette som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FOBI Partner Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FOBI Partner Aktiebolag på telefon 070-3358296.

Bolaget skall bedriva trading av vilda bär, consulting inom marknadsföring, marknadsföringsuppdrag, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är FOBI Partner Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

FOBI Partner Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FOBI Partner Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och FOBI Partner Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FOBI Partner Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

FOBI Partner Aktiebolag har 556643-6704 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.