BOPOÄNGEN AB

Norrbottens län

Information

BOPOÄNGEN AB är en verksamhet som finns i Piteå. I BOPOÄNGEN AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomqvist, Svante Daniel som är född 1951 och har titeln VD, Blomqvist, Svante Daniel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterberg, Jan Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Jan-Eric som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Nils Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Per Seved Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotCeder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BOPOÄNGEN AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BOPOÄNGEN AB på telefon 0911-34620.

Bolaget skall förvaltning av kommersiella fastigheter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är BOPOÄNGEN AB av bolagstypen Aktiebolag.

BOPOÄNGEN AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BOPOÄNGEN AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-08 och BOPOÄNGEN AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BOPOÄNGEN AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Blomqvist, Svante Daniel -Karlsson, Jan-Eric

BOPOÄNGEN AB har 556643-3446 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.