Horse Power i Piteå AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Horse Power i Piteå AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Horse Power i Piteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Horse Power i Piteå AB är momsregistrerat sedan2006-09-07 och har organisationsnummer 556641-7316.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0911-202005 alternativt besöka eller skicka post till Horse Power i Piteå AB på följande adress Hällanv. 109, 943 35, Öjebyn.

Horse Power i Piteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-09-07.

I Horse Power i Piteå AB så sitter följande personer i styrelsen: , Marklund, Nils Gustaf Gerhard som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier, fastigheter och verkstadsinventarier samt bedriva ridhus- verksamhet och därmed förenlig verksamhet.