Trundöbagaren Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Trundöbagaren Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Trundöbagaren Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trundöbagaren Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Trundöbagaren Aktiebolag har haft sedan 2003-08-04. Trundöbagaren Aktiebolag har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Trundöbagaren Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trundöv. 749, 945 34, Rosvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-208038.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Trundöbagaren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Trundöbagaren Aktiebolag har idag 556641-2101 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Trundöbagaren Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bagerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Trundöbagaren Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmgren, Dan David som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svenlin, Sven-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Lena Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .