OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB

Norrbottens län

Information

OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB är ett företag som finns i Piteå. I OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Markinhuhta, Johan Leonard Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Lars Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Siv Marianne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rådlund, Eva Margareta Susanne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB på telefon 0911-12299.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, upplevelseaktiviteter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB innehar ej F-skattsedel och OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

OSB Restaurang & Sportbar i Piteå AB har 556638-8327 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.