Paltboden i Öjebyn Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Paltboden i Öjebyn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Paltboden i Öjebyn Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Paltboden i Öjebyn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-11-28.

Paltboden i Öjebyn Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2002-11-14. Men sedan 2002-11-28 så har Paltboden i Öjebyn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gammelstadsv. 1, 943 31, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Paltboden i Öjebyn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-65633.

Piteå arbetar för att bolag som Paltboden i Öjebyn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Paltboden i Öjebyn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva restaurang- och motellrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Paltboden i Öjebyn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Paltboden i Öjebyn Aktiebolag och det är följande personer, Berg Karlsson, Margit Elinor som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Margit Viola som är född 1934 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Paltboden i Öjebyn Aktiebolag är 556634-7414.