SF Brandskyddskontroll AB

Norrbottens län

Information

556634-1268 är organisationsnummer för företaget SF Brandskyddskontroll AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SF Brandskyddskontroll AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som SF Brandskyddskontroll AB finns i.

SF Brandskyddskontroll AB har varit registrerat sedan 2002-10-29 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för SF Brandskyddskontroll AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-16.

SF Brandskyddskontroll AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SF Brandskyddskontroll AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med SF Brandskyddskontroll AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-13160 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning mot brandskydd samt äga och förvalta lös egendom och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SF Brandskyddskontroll AB och det är Sällström, Sten Daniel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fernberg, John Sture som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sällström, Eva Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,