More Media Sverige AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och More Media Sverige AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och More Media Sverige AB är ett av dem. Statusen för More Media Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

More Media Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som More Media Sverige AB ska trivas.

More Media Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall i huvudsak erbjuda små och medelstora företag försäljningskonsulter samt affärsutvecklingskonsulter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att More Media Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07.

Idag är More Media Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med More Media Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-93085.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Högberg, Per Fredrik.

De som är på något sätt har med More Media Sverige AB är Högberg, Per Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Annerberg, Ulf Carl Arne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Annerberg, Anna Åsa Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

More Media Sverige AB har 556634-0047 som sitt organisationsnummer.