OHMAN Investment AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns OHMAN Investment AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. OHMAN Investment AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

OHMAN Investment AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556633-5625.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-31034 alternativt besöka eller skicka post till OHMAN Investment AB på följande adress Storforsv. 79, 944 71, Piteå.

OHMAN Investment AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-11-07.

I OHMAN Investment AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lundgren Öman, Ulla-Karin som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är mäklarverksamhet avseende försäkringar, förmedling av värdepappersfonder, fastighets- förvaltning inom och utom landet, rådgivning och försäljning av produkter inom kroppsvård och motion och därmed förenlig verksamhet.