Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB

Norrbottens län

Information

Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB är ett företag som finns i Piteå. I Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lagerlöf, Eva Karin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Kurt Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB på telefon 0911-92530.

Bolaget skall bedriva mäklarverksamhet avseende försäkringar, förmedling av värdepappersfonder och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB av bolagstypen Aktiebolag.

Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB innehar ej F-skattsedel och Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Försäkringsmäklarna Lagerlöf AB har 556633-5617 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.