Försäkringsmäklarna Lindberg & Partners AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva mäkleriverksamhet avseende försäkringar, förmedling av värdepappersfonder och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Försäkringsmäklarna Lindberg & Partners AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Försäkringsmäklarna Lindberg & Partners AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2002-10-23 så skapades Försäkringsmäklarna Lindberg & Partners AB och verksamheten är har F-skattsedel Försäkringsmäklarna Lindberg & Partners AB har haft det sedan 2002-11-07.

556633-5609 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Försäkringsmäklarna Lindberg & Partners AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Försäkringsmäklarna Lindberg & Partners AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Försäkringsmäklarna Lindberg & Partners AB är Lindberg, Karl Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Eva Britt Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .