Arbergo AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Arbergo AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arbergo AB är ett av dem. Statusen för Arbergo AB är att Bolaget är aktivt.

Arbergo AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-09-19. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arbergo AB ska trivas.

Arbergo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion, marknadsföring och försäljning av arbetsplatsmattor, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arbergo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-20.

Idag är Arbergo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Arbergo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-76660.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Arbergo AB är Paulsson, Per Erik Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Jan Ingemar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Burman, Örn Bertil Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .

Arbergo AB har 556632-2771 som sitt organisationsnummer.