Häggboms Lantbruk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Häggboms Lantbruk Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Häggboms Lantbruk Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Häggboms Lantbruk Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-09-05 och har organisationsnummer 556630-8382.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0911-201081 alternativt besöka eller skicka post till Häggboms Lantbruk Aktiebolag på följande adress S. Alterv. 1266, 945 92, Altersbruk.

Häggboms Lantbruk Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-09-05.

I Häggboms Lantbruk Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Häggbom, Ingrid Anna Maj som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, köp, försäljning, import och export av jord- och skogsbruksprodukter samt jord- och skogsbruksmaskiner, tillverkning och försäljning av livsmedel, utföra körslor på entreprenad, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.