Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556628-7974 är organisationsnummer för bolaget Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag finns i.

Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-06-17 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5634022 eller genom brev på följande adress:
Hemlundav. 183, 944 73, Piteå

Bolaget skall bedriva åkerirörelse med maskin- och godstransporter samt att idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Br Bergströms Transporter i Piteå Aktiebolag och det är Bergström, Leif Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Leif Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Leif Mikael som är född 1975 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boström, Jan Johan som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor,